The Essential Services For Doing Business in Malaysia:

Web Hosting | Email Hosting | Domain Name Registration | Web Design | E-Commerce Development | Email Marketing | Bulk SMS Marketing

Home » Malaysia » Food & Drink » Food Suppliers

HAJIDIN SANTAN : SANTAN MALAYSIA MARKETING

(Reg No: 814825-D)About HAJIDIN SANTAN : SANTAN MALAYSIA MARKETING

strong textHAJIDIN SANTAN - SANTAN MALAYSIA

Syarikat kami merupakan pembekal utama santan segar jenama HAJIDIN SANTAN di Negeri Sembilan, Melaka, Selangor & Kuala Lumpur. Membekal santan segar terus kepada pengguna serta peniaga runcit, kantin kilang, sekolah, asrama, katering, pengusaha makanan (rendang, lemang, dodol dll). Kapasiti pengeluaran kami lebih dari 4000kg sehari. Bertambah mengikut permintaan semasa.

'SEGAR BERKUALITI, BERSIH DIYAKINI'. Kami amat mementingkan proses pengeluaran dan produk akhir di mana kebersihan menjadi keutamaan. Pengeluaran kami melaksanakan 'Amalan Pengeluaran Baik' (GMP) & Produk Halal. Tanpa campuran bahan pengawet serta bahan cemar lain. Santan Pekat Asli Gred AAA. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami, dan kerana itu, pelanggan kami amat berpuashati dengan HAJIDIN SANTAN, serta setia sebagai pengguna santan segar kami.

Dapatkan bekalan santan segar kami dengan harga yang murah, amat kompetetif, santan segar yang berkualiti; sesuai untuk pelbagai jenis masakan, makanan dan minuman. Dibungkus dalam kuantiti 1000 / 500 / 200 gram.

Kami juga mempunyai rangkaian pengedaran yang cekap terdiri daripada usahawaniaga untuk membekalkan santan segar setiap hari kepada anda dan para pelanggan kami. Hubungi pegawai pemasaran kami untuk pesanan.

Contact Information

Contact Person: noja-hajidin
Address: Serembna 2
70200, Seremban
Negeri Sembilan
Mobile: 013 - 7440443
Website: http://santanmalaysia.blogspot.com
Email: santanmalaysia@gmail.com

Listing Information

Post#: A1154
Listed on: Monday, 28 November, 2011  15:55
Updated On: Thursday, 13 September, 2018  09:19
Hits: 2342
Update this Listing
Report Abuse
Email this Listing
Bookmark and Share ShareReview This Company

If you have any experience dealing with this company, we would like to know.